Starten met SEO?

//meer bezoekers voor uw website

JA, ik wil  hoger scoren in Google

SEO door Applic Group

Wilt u ook starten met SEO? Reken op Applic Group! Applic Group is een online marketing bureau uit Antwerpen met diepgaande expertise op vlak van SEO. Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat uw website hoger zal scoren in Google voor meer relevante zoektermen. Onze beproefde SEO methode omvat:

Analyse

SEO check

Vooraleer we kunnen starten met de zoekmachine optimalisatie, is het belangrijk om te weten waar de pijnpunten zich precies bevinden. We voeren een grondige SEO check uit en analyseren uw online concurrentie. Zo identificeren we eventuele bottlenecks en werkpunten op uw website.

Techniek

Technische optimalisatie

Vandaag de dag zijn veiligheid en snelheid enorm belangrijk geworden voor een goede website. De bezoekers van uw website zullen zeer snel afhaken wanneer uw website niet snel genoeg inlaadt of wanneer er niet voldoende veiligheidsmaatregelen getroffen zijn. Tijdens de eerste fase van de zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat uw website voldoet aan de belangrijkste technische voorwaarden om vertoond te worden in de Google resultaten en dat Googlebot en andere web crawlers uw website zonder probleem kunnen "lezen".

Inhoud

Content optimalisatie

Wanneer Google en andere zoekmachines weten dat uw website bestaat, kunnen we starten met het optimaliseren van de inhoud van uw website. We starten steeds met het bepalen van de juiste SEO zoektermen. Onze SEO copywriter zorgt ervoor dat de zoektermen op een efficiënte, leesbare manier verwerkt worden in de webteksten.

Netwerk

Linkbuilding

Linkbuilding is zonder twijfel één van de belangrijkere elementen van een zoekmachine optimalisatie. De meest recente updates aan het Google algoritme hadden vrijwel allemaal te maken met autoriteit en backlinks. De Penguin updates zijn uitgerold met als doel om "spammy" backlinks te onderscheiden, terwijl de EAT update websites met een hoge autoriteit een streepje voor probeert te geven. Goede backlinks zijn dus belangrijker dan ooit. Begin dus zeker niet om in het wilde weg backlinks te leggen, maar ga op zoek naar belangrijke websites die relevant zijn voor uw sector.

Opvolging

SEO rapportering

U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Aan de hand van gedetailleerde SEO rapportering houden we u op de impact van de zoekmachine optimalisatie. Een SEO rapport van Applic Group bevat interessante informatie over de bezoekersaantallen van uw website, hoe ze op uw website terecht gekomen zijn, hun locatie en wat die bezoekers u opleveren.

Work in progress

Constante bijsturing

Omdat Google steeds de voorwaarden om relevant te zijn met uw website bijschaaft, is het enorm belangrijk om mee te zijn. Een website die vandaag een goede zichtbaarheid heeft, kan in de nabije toekomst een serieuze terugval kennen. Of zelfs volledig uit de zoekresultaten verdwijnen. Als u er zeker van wilt zijn dat uw website steeds in lijn is met de nieuwste Google richtlijnen, neemt u best een SEO specialist onder de arm. Zo kan u zich blijven focussen op wat écht belangrijk is voor u en uw bedrijf.

Recente blogposts

Meer over SEO

Wilt u starten met SEO?

Wordt uw mooie website wel gevonden in Google? Voor welke zoektermen wordt uw website vertoond? Voldoet uw website aan de technische vereisten om gevonden te worden?

Dankzij onze complete SEO check krijgt u antwoord op deze en andere vragen. Vul het adres van uw website in en ontvang een volledig vrijblijvende SEO analyse van uw website.

    JA, ik wil een GRATIS SEO check

    Proudly powered by Applic Group