Wie is
Applic Group

//online marketing bureau Antwerpen

JA, ik wil  meer informatie

Applic Group

Online marketing bureau uit Antwerpen

Applic Group werd 10 jaar geleden in Antwerpen boven de doopvont gehouden. Het belangrijkste doel was, is en blijft om bedrijven te helpen om via internet marketing meer potentiële klanten te werven en deze ook te behouden. Vooral op het vlak van SEO en Google zichtbaarheid zagen we dat veel van onze klanten nog enorme verbetermogelijkheden hadden. Vanaf de start legden we de focus op het maken van gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites en webshops.

Gaandeweg werd de scope ook uitgebreid naar andere belangrijke hefbomen voor digitale marketing zoals Google Ads, Social Media en advertenties, e-mailmarketing en aanverwante. In 2015 behaalden we onze erkenning als officiële Google Partner, een onderscheiding waar we uiteraard trots op zijn. Door de jaren heen werd ook de werking van het bedrijf op punt gesteld en het team versterkt naar de enthousiaste groep die we vandaag zijn.

We zijn er fier op dat we ondertussen voor een hele reeks bedrijven de lange termijn internet marketing partner zijn geworden. Veel van hen zijn heel succesvol omdat ze het grote belang van internet marketing goed hebben ingeschat en de juiste keuze hebben gemaakt door bij ons te komen aankloppen.

Als bedrijf zijn we niet gericht op één soort van bedrijf of industrie. We werken zowel voor KMO’s als voor grotere bedrijven, zowel B2B als B2C. Elke klant is uniek. En vaak is er veel werk aan de winkel, maar dat is een uitdaging die we op een flexibele manier graag aangaan.

10 jaar is al een mooie periode en we gaan er met plezier nog vele jaren aan toevoegen.

Dimitri Huyghe
Oprichter en zaakvoerder

Meet the team

Dimitri Huyghe

Dimitri Huyghe

Zaakvoerder

 

"Zowel voor B2C als B2B, over alle sectoren, bepaald online marketing vandaag de dag het succes en de groei van bedrijven."

Joel Franssen

Joel Franssen

SEO / CRO specialist

 

"Bouw uw website voor uw gebruikers en niet voor Google."

Nikki Verbeke

Nikki Verbeke

Webdeveloper / Social Media specialist

 

"We verkopen geen websites. We bouwen websites die verkopen"

Sarah Goemans

Sarah Goemans

SEO copywriter

 

Uw naam hier?

Uw naam hier?

Soliciteer spontaan

Wat onze klanten zeggen

Nadja Crauwels
27/03/2022
Prima service, vriendelijke begeleiding en altijd bereid om zaken op te lossen of informatie te geven. Top!
Carolo Beton
24/03/2022
Wijn drinken is geen probleem maar sites bouwen zijn nog beter!
David Arzymanjan
24/03/2022
We werken al meer dan 2 jaar samen voor alle SEO gerelateerde zaken. Een klein hechte groep van positieve, vriendelijke en gespecialiseerde mensen. Met Applic Group samenwerken is een aanwinst als bedrijf!
ATHEX Industrial Suppliers
18/02/2022
Na vele jaren werken met verschillende partners, ontzorgt Applic Group ons met zowel het onderhoud van onze website, als verdere opvolging van SEO. Hun persoonlijke en directe aanpak bevalt ons enorm. Ook maken zij graag tijd om ons te woord te staan op momenten dat we het nodig hebben.

Contacteer ons

Bent u op zoek naar een online marketing bureau met bergen ervaring? Zoekt u een partner voor SEO die effectief uw online zichtbaarheid kan verbeteren? Wilt u een nieuwe SEA campagne opzetten of uw bestaande campagnes optimaliseren? Wilt u een website of webshop laten bouwen die precies uitstraalt wie u bent?

 

Applic Group uit Antwerpen is de enige online marketing bureau met scherpe prijzen en resultaatgaranties.

 

    JA, ik wil meer informatie

    Proudly powered by Applic Group