Hoger scoren
in Google

//meer bezoekers voor uw website

JA, ik wil  hoger scoren in Google

Niet zichtbaar

Help! Mijn website wil niet hoger scoren in Google

Hoger en beter scoren in Google. Welk bedrijf wil dat niet?

Na het laten maken van een nieuwe website of webshop verwacht iedereen dat zijn website hoger zal scoren in Google. Niets is echter minder waar. Een mooie website volstaat helaas niet om hoger te scoren in Google.

 

 • "Ik kan mijn website niet vinden op Google"
 • "Ik heb veel geïnvesteerd in een mooie website, maar hij brengt niets op."
 • "Waarom worden mijn concurrenten steeds boven mijn website vertoond in de zoekresultaten?"
 • "Ik heb een mooie website, maar ik krijg geen aanvragen via het internet."
 • "Mijn concurrenten halen een heleboel leads binnen, maar ik ontvang bijna nooit een relevante lead via mijn website."

 

We horen het jammer genoeg meer en meer tegenwoordig. Herkent u zichzelf in één van bovenstaande stellingen?
Dan is het tijd om een SEO specialist in te schakelen om uw website te verbeteren en hoger te scoren in Google.

 

Hoger scoren in Google

Wat kan u van ons verwachten?

Bij Applic Group zijn we er heilig van overtuigd dat SEO ("Search Engine Optimization" in het Engels) de basis vormt van een goed functionerende website. SEO is niet alleen de meest geschikte oplossing, het is de enige manier om op een duurzame wijze hoger te scoren in Google. "Search Engine Optimization" of "Zoekmachine Optimalisatie" in het Nederlands, omvat alle technische en inhoudelijke wijzigingen die als doel hebben om uw website hoger te laten scoren in Google.

 

Zoekmachine optimalisatie is het fundament van uw website.
Wikipedia definieert zoekmachine optimalisatie als volgt:

Zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden. Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren. SEO kan een bedrijf concurrentievoordeel opleveren.

Bron: Wikipedia

 

Het is enorm belangrijk om voor de juiste zoektermen vertoond te worden. Wanneer uw website hoger gaat scoren voor relevante zoektermen in de Google resultaten, zal u merken dat zowel de bezoekersaantallen als het aantal online aanvragen gaat toenemen. Zorg er dus voor dat u aan Google duidelijk maakt waarover uw website gaat. Hoe duidelijker de boodschap, hoe groter de kans dat uw website hoger gaat scoren in Google.

 

Zoekmachines, zoals Google, worden slimmer en slimmer. Vandaag de dag houdt een zoekmachine rekening met een 200-tal verschillende factoren om een website te beoordelen. Heel simpel uitgedrukt kunnen we stellen dat Google en andere zoekmachines rekening houden met:

 

 • Wat er op uw website te zien is
 • De ervaring van de websitebezoekers
 • Het netwerk rondom uw website

 

We zullen u hier niet vervelen met de technische details. Als u toch meer wilt weten over hoe we precies te werk gaan om uw website te verbeteren, komt u op onze blog alles te weten over website optimalisatie en hoger scoren in google.

 

Meer leads

Meer leads en omzet via het internet

Nu Google begrijpt waarover uw website gaat, zal u merken dat uw website hoger gaat scoren in Google. U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Aan de hand van verifieerbare resultaten tonen we de vooruitgang van uw online zichtbaarheid aan.

 

SEO is een duurzame oplossing die tijd nodig heeft om tot een optimaal effect te komen. Het is de enige manier om hoger te scoren in Google én die posities ook te behouden. Als u een instant fix zoekt om uw online zichtbaarheid te verbeteren, denkt u er best over om uw SEO uit te breiden met online advertenties (SEA).

 

Recente blogposts

Meer over SEO

optimaliseer naar de juiste zoektermen

Optimaliseer naar de
juiste zoektermen

In maart 2021 werden we gecontacteerd door de zaakvoerder van Anti Fire Applications. Anti Fire Applications is een installateur voor...
J-olieslaeger&co

Schroothandelaar
uit Temse

Een bedrijf zonder website Voor een schroothandelaar uit Temse maakten we in 2016 een nieuwe website. We voerden ook een...
Ceralith - Natuursteen - Herent (Leuven)

Ceralith
Natuursteen

Sterk verhoogde zichtbaarheid In april 2015 startten we de samenwerking met Ceralith. Ceralith is een fysieke winkel met webshop gevestigd...

Geels Autoverhuur

Sterk verhoogde zichtbaarheid In april 2015 werden we gecontacteerd door Geels Autoverhuur om de zichtbaarheid van hun website te verbeteren....

Wilt u starten met SEO?

Wordt uw mooie website wel gevonden in Google? Voor welke zoektermen wordt uw website vertoond? Voldoet uw website aan de technische vereisten om gevonden te worden?

Dankzij onze complete SEO check krijgt u antwoord op deze en andere vragen. Vul het adres van uw website in en ontvang een volledig vrijblijvende SEO analyse van uw website.

  JA, ik wil een GRATIS SEO check

  Proudly powered by Applic Group