Website optimalisatie

Wilt u uw website laten optimaliseren voor SEO? Reken op de vakkennis van Applic Group voor een gedetailleerde analyse en optimalisatie van uw website.

Website analyse

Vooraleer we aan de slag kunnen met het optimaliseren van uw website, onderwerpen we hem aan een grondige analyse. Allereerst voeren we een technische analyse uit voor uw website om eventuele pijnpunten bloot te leggen. In deze grondige technische analyse bekijken we goed uw website voldoet aan de belangrijkste structurele SEO voorwaarden.

  • Voldoet uw website aan de voorwaarden van W3C?
  • Biedt uw website een goede ervaring aan mobiele bezoekers?
  • Heeft uw website een duidelijke navigatie-structuur?
  • Zijn de URL’s van uw website in de juiste vorm?
  • Laden de pagina’s van uw website wel voldoende snel?

Verder onderwerpen we uw website aan een grondige SEO analyse. We bekijken hoe goed uw website voldoet aan de belangrijkste contextuele SEO voorwaarden.

  • Is de inhoud van uw website uniek en relevant?
  • Beschikt uw website over de juiste header-structuur?
  • Zijn de afbeeldingen geoptimaliseerd voor zoekmachines?
  • Hebben uw pagina’s de juiste meta-data?

Contacteer ons voor een doorgedreven analyse van uw website

Website optimalisatie

Het optimaliseren van uw website gebeurt in verschillende stappen. Allereerst zullen er, door middel van een technische SEO optimalisatie, voor zorgen dat uw website überhaupt zichtbaar kan zijn voor de verschillende zoekmachines. Zoekmachines, zoals bv Google, indexeren het internet door middel van geautomatiseerde programmaatjes (bots) die de inhoud van uw website bekijken. Een technische optimalisatie van uw website zorgt ervoor dat deze bots probleemloos uw website kunnen navigeren en zodoende de juiste (lees: relevante) informatie uit uw website kunnen halen.

We beschikken over ruime SEO kennis en kunnen eender welke website optimaliseren. Of uw website nu op een DrupalWordPressJoomla of ander CMS systeem gebouwd werd doet er niet toe. Bij Applic Group beschikken we over de nodige technische kennis om uw website te optimaliseren.

De meest populaire CMS systemen

meest populaire cms - 24 april 2017

Bron: www.buildwith.com dd 24 april 2017

Ook om uw webshop te optimaliseren beschikken we over de nodige SEO kennis. Courante systemen als MagentoOpenCartWooCommerce of Shopify hebben voor onze ervaren vakmensen geen geheimen meer.

E-commerce – De meest populaire CMS systemen

meest populaire ecommerce - 24 april 2017

Bron: www.buildwith.com dd 24 april 2017

Na de technische optimalisatie van uw website of webshop gaan we aan de slag met de inhoud ervan. Door de inhoud van uw website te optimaliseren, zorgen we ervoor dat de zichtbaarheid uw website in zoekmachines als Google zal toenemen. Door de door u geselecteerde zoektermen in de inhoud van uw website te verwerken zorgen we ervoor dat de zichtbaarheid voor deze specifieke zoektermen zal toenemen.

Wilt u de zichtbaarheid van uw website in diverse zoekmachines verbeteren?

Reken op Applic Group voor een doorgedreven website optimalisatie!

Contacteer ons voor een doorgedreven analyse van uw website

Bereiken de bezoekers van uw website de informatie die ze zoeken?
Bekijk het hier

WEBSITE OPTIMALISATIE