Online
adverteren

//uw website helemaal bovenaan in Google

JA, ik wil  online adverteren

Helemaal bovenaan

Uw website helemaal bovenaan in Google

U heeft het vast en zeker al gemerkt. Vandaag de dag worden de bovenste posities in de Google resultaten steeds ingenomen door online advertenties. Als u met uw website helemaal bovenaan de Google resultaten wilt verschijnen, heeft u geen andere keuze dan online te adverteren.

 

In tegenstelling tot SEO, is SEA een snelle oplossing gericht op het aantrekken van relevante bezoekers naar een website of webshop. Met Google Ads kan u online advertenties plaatsen en uw doelpubliek rechtstreeks aanspreken met een gerichte boodschap op de meest prominente plaats in de zoekresultaten.

Online adverteren

Reken op een SEA specialist!

Uiteraard kan u zelf een Google Ads account aanmaken en zelfstandig de online advertenties aanmaken en online adverteren. U zal echter al snel merken dat er zeer veel bij komt kijken. Als u op een efficiënte manier online wilt adverteren op Google, rekent u best op een SEA specialist.

 

 • Wat is het optimale budget voor mijn campagnes?
 • Hoeveel wil ik betalen voor één enkele klik?
 • Welke klikken zorgen effectief voor online aanvragen en welke kosten mij gewoon geld?
 • Welke doelgroep wil ik bereiken? En waar bevindt die doelgroep zich precies?
 • Wat is een conversie? En hoeveel wil ik daarvoor betalen?

 

Als u niet precies weet wat de mogelijkheden precies zijn bij online adverteren en hoe u die optimaal benut, zal u enorm veel betalen voor uw online advertenties. Door de hulp in te schakelen van een SEA specialist, zal u al snel merken dat uw budget efficiënter besteed wordt en dat u meer return heeft voor dezelfde investering. Bovendien kan u uzelf bezig houden met wat voor u echt belangrijk is. Het runnen van uw bedrijf.

 

SEA specialist

Haal het optimale uit uw online advertenties

Door online te adverteren op Google, kan u profiteren van een heleboel voordelen. Ten minste, als uw advertentiecampagnes op de juiste manier opgezet zijn.

 

 • Online advertenties zijn prominent aanwezig in de zoekresultaten
 • Adverteren op Google biedt flexibiliteit om de juiste doelgroep te bereiken
 • Google advertenties zijn volledig schaalbaar naar uw beschikbare budget
 • Google advertenties zijn binnen een zeer korte termijn zichtbaar
 • Door online te adverteren op Google heeft u direct resultaat
 • Dankzij online advertenties kan u uw doelgroep aanspreken met een gerichte boodschap
 • Lokaal online adverteren is ook mogelijk bij Google advertenties

 

De mogelijkheden om online te adverteren op Google zijn enorm uitgebreid. U heeft de keuze uit verschillende kanalen om uw online advertenties op te richten.

 

Google Ads kanalen

 

Contacteer onze SEA specialisten als u wilt weten welk kanaal de beste opportuniteit biedt voor uw specifieke situatie en uiteraard budget.

 

Recente blogposts

SEA cases

Wilt u starten met SEA?

Uw website helemaal bovenaan in de Google resultaten. Met Google Ads kan het! Maar hoe adverteert u online op een efficiënte manier?

Samen met onze SEA specialisten bekijken we wat de beste oplossing is voor uw specifieke situatie. Zal u het grootste rendement halen uit gewone search, display, video, app of shopping advertenties? Contacteer ons voor een oplossing op maat.

  JA, ik wil online adverteren

  Proudly powered by Applic Group