Social Media
uitbesteden

//meer interactie met uw doelgroep

JA, ik wil  efficiëntere Social Media

Waarom?

Social Media marketing strategie op maat

De mogelijkheden voor Social Media marketing zijn enorm uitgebreid. Omdat elk Social Media platform verschillend is, is het belangrijk om te begrijpen hoe u de verschillende platformen optimaal benut. Begin daarom niet in het wilde weg te posten, maar roep de hulp in van een Social Media marketing specialist. Het is cruciaal om te weten wat u van uw Social Media campagnes verwacht, vooraleer we een succesvolle strategie kunnen uitwerken en implementeren.

 

 • Meer leads
 • Meer klanten
 • Meer online verkopen
 • Meer naamsbekendheid
 • Meer volgers

 

Elk Social Media platform heeft zijn specifieke kenmerken. Weet u waar uw doelpubliek zich bevindt?

Maximaal bereik

Hoe bereik ik mijn doelgroep met social media marketing?

Vooraleer u kan bedenken hoe u uw doelgroep wilt bereiken, zoekt u best eerst uit waar uw doelgroep zich precies bevindt. Social Media platformen als Facebook en Instagram worden vooral bezocht als vrijetijdsbesteding, terwijl u op LinkedIn meer kans heeft om een zakelijk publiek te bereiken. Pinterest gebruikers daarentegen zijn meestal op zoek naar inspiratie voor geplande aankopen.

 

Nu u weet waar uw doelpubliek frequenteert, kan u ze op het juiste moment aanspreken met een gerichte boodschap. Uw boodschap zal de grootste impact hebben wanneer u de taal spreekt van uw doelpubliek.

 

 • Toon relevante content: Geef uw volgers en potentiële klanten een reden om door te klikken. Post steeds relevante informatie en aantrekkelijke afbeeldingen
 • Post op het juiste moment: Bepaal wanneer uw advertenties vertoond worden en zorg voor een opvallende boodschap.
 • Lokaal of (inter)nationaal: De uitgebreide opties voor locatie targeting geven u de mogelijkheid om uw boodschap regionaal of net (inter)nationaal te verspreiden.
 • De juiste doelgroep: U heeft de mogelijkheid om potentiële klanten te bereiken op basis van interesses en demografische of geografische gegevens.
 • Optimalisatie: Het is belangrijk om te weten welke posts werken en welke niet. Volg steeds de impact van uw Social Media posts nauwgezet op en stuur de inhoud bij waar nodig.

 

Uw Social Media marketing uitbesteden is een goed idee. Zo kan u zichzelf bezig houden met wat echt belangrijk is, namelijk het runnen van uw bedrijf. Reken op een Social Media specialist met bergen ervaring. Reken op Applic Group, social media marketing bureau uit Antwerpen!

 

Social Media marketing specialist

Haal het optimale uit uw Social Media campagnes

Simpelweg heeft u 2 mogelijkheden om uw boodschap over te brengen via Social Media. U heeft de keuze uit organische posts en betaalde advertenties.

 

Organische posts

Met organische posts worden de standaard berichten die u via uw pagina plaatst bedoeld. Dit type post is ideaal om uw volgers aan te spreken. Het bereik van organische posts is volledig afhankelijk van de grootte van uw online community en in welke mate ze interactie hebben met uw berichten.

 

Betalende advertenties

Met betalende advertenties heeft u de mogelijkheid om uw boodschap te vertonen aan mensen die zich buiten uw netwerk bevinden. Het is belangrijk om alle targeting opties juist in te stellen om uw kosten efficiënt te verdelen over de verschillende campagnes en te vermijden dat u geld verliest door uw advertenties te tonen aan personen die niet geïnteresseerd zijn.

 

Als u het onderste uit de kan wilt halen en uw Social Media budget optimaal wilt besteden, rekent u best op een Social Media specialist. Applic Group is een ervaren marketing bureau uit Antwerpen met diepgaande expertise op vlak van Social Media. In het recente verleden hebben we succesvolle campagnes gerund voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, zowel in B2C als B2B markten.

 

Social media marketing uitbesteden

Bent u op zoek naar een Social Media marketing specialist? Wilt u uw Social Media uitbesteden aan een ervaren partner? Wilt u uw Social Media budget op een efficiëntere manier besteden?

 

Contacteer onze Social Media marketing specialisten. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die de beste kans op slagen heeft voor uw situatie en uiteraard uw budget.

 

Naast Social Media, kan u ook op ons rekenen voor SEO, SEA, Email marketing en het ontwikkelen van websites en webshops.

  JA, ik wil efficiëntere Social Media

  Proudly powered by Applic Group