Webdesign
Professionele website laten maken

Als u een website wilt laten maken bent u bij Applic Group aan het juiste adres. We zijn een webdesign bureau uit Antwerpen met jarenlange ervaring en scherpe prijzen.

Professionele website laten maken

Vandaag de dag zijn er een heleboel mogelijkheden waarmee u in 1, 2, 3 een website kan maken. Wanneer u echter een professionele website wilt laten maken voor uw bedrijf rekent u best op een webdesign bureau met de nodige ervaring en kennis op vlak van gebruikerservaring en vormgeving.

U wilt toch ook een professionele en betaalbare website?
Contacteer ons voor een offerte op maat

Of bekijk enkele van onze referenties

Betaalbaar webdesign – Website laten maken aan een scherpe prijs

Een nieuwe website hoeft niet duur te zijn. Als u een professionele en toch betaalbare website wilt laten maken, bent u bij Applic Group aan het juiste adres. We bespreken samen met u de functionaliteiten en ontwerpen uw nieuwe website volledig in lijn met uw huisstijl.

Heeft u nog geen eigen huisstijl? Geen probleem, na een inleidend gesprek weten we welk image u wilt uitstralen. Dankzij uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring kunnen we u steeds een voorstel doen voor een logo en een bijpassende huisstijl.

Applic Group is dé referentie voor betaalbaar webdesign in Antwerpen. Contacteer ons voor een verkennend gesprek wanneer u uw nieuwe website wilt laten maken aan een scherpe prijs.

WordPress? Drupal? Of Applic Group CMS platform voor uw website?

Wanneer we het eens zijn over de look en feel van uw nieuwe website, gaan we aan de slag om uw website te bouwen. Onze uitgebreide vakkennis stelt ons in staat enorme flexibiliteit aan de dag te leggen voor het ontwikkelen van uw website. Of u nu kiest voor DrupalWordPress of een ander CMS platform, als u een website wilt laten maken bent u bij Applic Group steeds aan het juiste adres.

Mobiele of responsive website laten maken

Waar moet een goede website aan voldoen? Omdat vandaag de dag meer en meer bezoekers uw website via mobiele apparaten bekijken, is een responsive website geen overbodige luxe. Kies er daarom voor uw website te laten maken bij Applic Group. Ook wanneer u een bestaande website responsive wilt laten maken, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze uitgebreide vakkennis stelt ons bovendien in staat uw kosten te drukken wanneer u uw website responsive wilt laten maken. Het platform doet er niet toe!

Laat de ontwikkeling van uw website over aan Applic Group. We weten immers waar een goede website aan moet voldoen!

Duidelijke offerte voor uw website

Wilt u uw nieuwe website laten maken aan een scherpe prijs? Bij Applic Group krijgt u steevast een duidelijke offerte voor de ontwikkeling van uw website. Omdat we niet willen dat u achteraf voor verrassingen komt te staan, geven we u een transparante kostprijs en een definitieve opleverdatum voor het maken van uw nieuwe website.

Reken op Applic Group, dé referentie voor betaalbaar webdesign in Antwerpen!

U wilt toch ook een professionele en betaalbare website?
Contacteer ons voor een offerte op maat