Website
laten maken

//online visitekaartje voor uw bedrijf

JA, ik wil  een nieuwe website laten maken

Een website laten maken?

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om een website te hebben als bedrijf of organisatie. Deze redenen zijn vaak afhankelijk van uw specifieke kenmerken en doelstellingen. Maar er zijn ook een aantal algemene reden waarom u beter een website laat maken:

  • Professionele uitstraling: Met een professionele website straalt u als bedrijf meer vertrouwen en betrouwbaarheid uit naar uw klanten. Potentiële klanten zullen eerder geneigd zijn om zaken te doen met een bedrijf dat een professionele website heeft.
  • Betere vindbaarheid: Een website op maat is beter geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je hoger scoort in de zoekresultaten. Een hogere plaats in de zoekresultaten leidt tot meer verkeer naar je website en uiteindelijk ook tot meer klanten.
  • Meer functionaliteit: Met een website kun je meer functionaliteit bieden aan je klanten, zoals een webshop, contactformulieren, online boekingen, enzovoort. Dit zorgt voor een betere klantbeleving en meer verkoopmogelijkheden.
  • Hogere conversie: Een website die u laat maken is beter ontworpen om bezoekers te converteren naar klanten. Dit betekent dat u meer kans hebt om bezoekers om te zetten in betalende klanten.

Ontdek onze werkwijze voor een WordPress website op maat

Inleidend gesprek

De allereerste stap naar een succesvolle website is een goed gesprek of wil u liever een webshop laten maken? Aan de hand van enkele gerichte vragen komen we te weten wat u precies verwacht van uw website.

Design

Bij het ontwerpen van uw nieuwe website houden we rekening met uw huisstijl en het imago dat u met uw website wilt uitstralen. Functionaliteit, gebruikservaring en design zijn de 3 hoofdingrediënten van een goede website. Als we beiden tevreden zijn over het ontwerp gaan we aan de slag met WordPress.

Nadien

Nadat de website opgeleverd is leren we u graag hoe u zelf content kan aanpassen. Met een opleiding op maat van uw nieuwe website zodat u helemaal zelf uw website kan beheren.

Wat zijn de kosten voor het ontwikkelen van een website?

De prijs voor het bouwen van een website varieert doorgaans tussen de 1000 en 5000 euro, maar kan hoger uitvallen. Factoren die de prijs beïnvloeden zijn bijvoorbeeld een website op maat, de webhosting en extra functionaliteiten zoals, social media-integraties, een geïntegreerde webshop, API-koppelingen.

Veelgestelde vragen over een website laten maken

De kosten om een nieuwe website te laten maken kan erg verschillen. Alles hangt af van de grootte, de functionaliteiten, of u kiest voor een standaard layout of een website op maat, … Er zijn dus verschillende factoren die bepalen hoeveel uw website zal kosten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!
Bij Applic Group bouwen wij al onze websites in WordPress, het meest populaire Content Management System (CMS) ter wereld. Door te kiezen voor WordPress, kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun website klaar is voor de toekomst en profiteren zij van alle voordelen die het CMS met zich meebrengt. Zo kunnen zij gemakkelijk wijzigingen aanbrengen aan hun website, hoog scoren in zoekmachines zoals Google en hun website gemakkelijk beheren. Wij zijn ervan overtuigd dat WordPress de beste keuze is voor het bouwen van websites die krachtig, flexibel en gemakkelijk te onderhouden zijn.
Natuurlijk, bij Applic Group zijn al onze websites standaard 100% responsive, zonder extra kosten. Dit betekent dat onze klanten dezelfde optimale gebruikerservaring krijgen, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken, of het nu een laptop, smartphone of tablet is. Dit is hoe het hoort te zijn en wij zorgen ervoor dat onze websites voldoen aan de hoogste standaarden van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.
Absoluut! Bij Applic Group heeft meer dan 30% van onze klanten een meertalige website. Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van websites in verschillende talen.
Zoals u waarschijnlijk zelf ook hebt gemerkt, is onze maatschappij steeds meer gedigitaliseerd. Potentiële klanten zoeken vaak als eerste online naar informatie over uw bedrijf voordat ze beslissen om een bezoek te brengen. Het is daarom essentieel om een professionele en betrouwbare indruk achter te laten op het internet. Bij Applic Group weten we dat een kwalitatieve website kan bijdragen aan meer omzet voor uw bedrijf. Daarom streven wij naar de hoogste kwaliteit en garanderen wij dat onze websites aan uw verwachtingen voldoen en zelfs overtreffen. Door een website te laten maken bij Applic Group, maakt u altijd de juiste keuze voor uw bedrijf.
Dat kan zeker, we brengen uw huidige domeinnaam naar onze hosting, zodat deze kan gebruikt worden op de door ons ontworpen nieuwe website.
Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de inhoud van een website automatisch wordt aangepast aan de grootte en resolutie van het scherm waarop het wordt bekeken. Met andere woorden, een responsief ontwerp zorgt ervoor dat een website er even goed uitziet en even gemakkelijk te gebruiken is op een desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone. Responsief webdesign is tegenwoordig een belangrijke vereiste voor het creëren van succesvolle en toegankelijke websites die kunnen worden gebruikt op een breed scala aan apparaten.
Natuurlijk! In ons standaard hosting pakket zit er 1 gratis emailadres beschikbaar.

Recente blogposts

Website referenties

Een website laten bouwen door Applic Group

Bij Applic Group bieden we een uitgebreide service voor het bouwen van websites die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Als ervaren webdesign bureau zijn we gespecialiseerd in het maken van websites. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe website, een WordPress onderhoud pakket of beide, ons team staat klaar om u te helpen een online aanwezigheid te creëren. Vraag vandaag nog uw gratis website analyse aan.

    JA, ik wil een nieuwe website

    Proudly powered by Applic Group