Website
laten maken

//online visitekaartje voor uw bedrijf

JA, ik wil  een nieuwe website laten maken

Waarom?

Niet elke website is een goede website

Vandaag de dag zijn er een heleboel mogelijkheden waarmee u in 1, 2, 3 een website kan laten maken. Wanneer u echter een professionele WordPress website op maat wil laten maken rekent u best op een webdesign bureau met de nodige ervaring en kennis op vlak van gebruikerservaring en vormgeving. Applic Group is een ervaren webdesign bureau uit Antwerpen. Onze uitgebreide ervaring is uw garantie voor professionele website op maat te laten maken aan een scherpe prijs.

 

Omdat Belgen tegenwoordig veel meer tijd op het internet doorbrengen, gebeurt het eerste contact dikwijls online. Uw website is als het ware uw online etalage. Vanzelfsprekend wilt u dat die verzorgd is en het imago van uw zaak uitstraalt.

 

Een slechte eerste indruk blijft bij. Om die reden wilt u dat uw online bezoekers zich thuis voelen en zonder probleem hun weg naar uw producten of diensten vinden.

 

Wanneer u van uw bezoekers ook effectief klanten wilt maken is een functionele website een must. Reken daarom steeds op de uitgebreide expertise van Applic Group een webdesign bureau uit Antwerpen, uw garantie voor professioneel, functioneel en toch betaalbaar webdesign.

Werkwijze

Een website op maat van uw doelpubliek laten maken

Inleidend gesprek

De allereerste stap naar een succesvolle website is een goed gesprek of wil u liever een webshop laten maken? Aan de hand van enkele gerichte vragen komen we te weten wat u precies verwacht van uw website.

 

 • Wilt u vooral informatie verstrekken aan uw bezoekers?
 • Gaat u producten of diensten te koop aanbieden via uw Wordpress website?
 • Welk imago wilt u uitstralen met uw website op maat?

 

Analyse

Nu we weten wat u van uw nieuwe website verwacht, voeren we een diepgaande analyse van uw sector uit.

 

 • Wie zijn uw belangrijkste online concurrenten?
 • Welke functionaliteiten kunnen de conversie verbeteren?
 • Welke troeven heeft u ten opzichte van uw concurrentie?

 

Design

Bij het ontwerpen van uw nieuwe website houden we rekening met uw huisstijl en het imago dat u met uw website wilt uitstralen. Functionaliteit, gebruikerservaring en design zijn de 3 hoofdingrediënten van een goede website.

 

 • Zijn de belangrijkste elementen om uw online doelen te verwezenlijken aanwezig?
 • Sluit het design van uw website aan bij uw huisstijl?
 • Bereiken uw bezoekers zonder probleem hun doel?

 

Live!

Proficiat met uw nieuwe WordPress website

Uw nieuwe WordPress website op maat is helemaal klaar! We organiseren een info-sessie – online of bij u op kantoor – waarbij we u vertrouwd maken met de werking van uw nieuwe website. We installeren eveneens Google Analytics, een handige service van Google waar u een heleboel statistieken over uw website kan raadplegen. Het hosten van uw website gebeurt bij een gerenommeerd Belgisch hosting bedrijf.

 

U kan er uiteraard op rekenen dat uw website voldoet aan de richtlijnen van Google. We zorgen er voor dat alle elementen voor een succesvolle SEO of SEA campagne aanwezig zijn.

 

Om uw nieuwe WordPress website veilig en up-to-date te houden, voorzien we op regelmatige basis broodnodige updates.

 

Applic Group, webdesign bureau in Antwerpen, de referentie voor professioneel en betaalbaar webdesign. Contacteer ons voor een verkennend gesprek wanneer u uw nieuwe WordPress website op maat wilt laten maken aan een scherpe prijs.

Veelgestelde vragen over een website laten maken

De kosten om een nieuwe website te laten maken kan erg verschillen. Alles hangt af van de grootte, de functionaliteiten, of u kiest voor een standaard layout of een website op maat, … Er zijn dus verschillende factoren die bepalen hoeveel uw website zal kosten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!
Bij Applic Group bouwen wij al onze websites in WordPress, het meest populaire Content Management System (CMS) ter wereld. Door te kiezen voor WordPress, kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun website klaar is voor de toekomst en profiteren zij van alle voordelen die het CMS met zich meebrengt. Zo kunnen zij gemakkelijk wijzigingen aanbrengen aan hun website, hoog scoren in zoekmachines zoals Google en hun website gemakkelijk beheren. Wij zijn ervan overtuigd dat WordPress de beste keuze is voor het bouwen van websites die krachtig, flexibel en gemakkelijk te onderhouden zijn.
Natuurlijk, bij Applic Group zijn al onze websites standaard 100% responsive, zonder extra kosten. Dit betekent dat onze klanten dezelfde optimale gebruikerservaring krijgen, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken, of het nu een laptop, smartphone of tablet is. Dit is hoe het hoort te zijn en wij zorgen ervoor dat onze websites voldoen aan de hoogste standaarden van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.
Absoluut! Bij Applic Group heeft meer dan 30% van onze klanten een meertalige website. Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van websites in verschillende talen.
Zoals u waarschijnlijk zelf ook hebt gemerkt, is onze maatschappij steeds meer gedigitaliseerd. Potentiële klanten zoeken vaak als eerste online naar informatie over uw bedrijf voordat ze beslissen om een bezoek te brengen. Het is daarom essentieel om een professionele en betrouwbare indruk achter te laten op het internet. Bij Applic Group weten we dat een kwalitatieve website kan bijdragen aan meer omzet voor uw bedrijf. Daarom streven wij naar de hoogste kwaliteit en garanderen wij dat onze websites aan uw verwachtingen voldoen en zelfs overtreffen. Door een website te laten maken bij Applic Group, maakt u altijd de juiste keuze voor uw bedrijf.
Dat kan zeker, we brengen uw huidige domeinnaam naar onze hosting, zodat deze kan gebruikt worden op de door ons ontworpen nieuwe website.
Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de inhoud van een website automatisch wordt aangepast aan de grootte en resolutie van het scherm waarop het wordt bekeken. Met andere woorden, een responsief ontwerp zorgt ervoor dat een website er even goed uitziet en even gemakkelijk te gebruiken is op een desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone. Responsief webdesign is tegenwoordig een belangrijke vereiste voor het creëren van succesvolle en toegankelijke websites die kunnen worden gebruikt op een breed scala aan apparaten.
Natuurlijk! In ons standaard hosting pakket zit er 1 gratis emailadres beschikbaar.

Website referenties

Procobel

Procobel Procobel is een bedrijf uit Deurne (Antwerpen) dat gespecialiseerd is in onderhoud en renovatie van allerhande vloeren. U kan rekenen op de vakmensen van Procobel wan[...]

Lees meer

Rock Lobster

Rock Lobster Rock Lobster is een charmante city lodge in het hartje van Antwerpen. Bart en Eva koppelen hun passie voor muziek en ecologie aan een verlangen naar rust in een i[...]

Lees meer

Claire Tondeleir

Claire Tondeleir Claire Tondeleir is de specialist voor binnenhuisinrichting en woondecoratie in Antwerpen. Bij Claire Tondeleir vindt u alle aspecten van woondecoratie onder [...]

Lees meer

Gentse Heftrucks

Gentse Heftrucks Al ruim 40 jaar is Gentse Heftrucks de referentie voor de verhuur van heftrucks en magazijntrucks. U kan er heftrucks huren op korte of lange termijn aan een [...]

Lees meer

Aero Airco

Aero Airco Aero Airco heeft de afgelopen 18 jaar een heleboel vakkennis opgebouwd en is zonder meer de ideale partner voor de installatie van uw warmtepomp. Aero Airco is onts[...]

Lees meer

Ina Concept

Ina Concept, groothandel en verdeler voor verlichting in Afrika. Ina Concept, bied ondersteuning op maat voor professionele of particuliere verlichtingsprojecten. Ook zijn ze [...]

Lees meer

Recente blogposts

Waarom uw website regelmatig onderhoud nodig heeft 

Eenmaal uw bedrijfswebsite live is, begint het echte werk pas echt. Regelmatig onderhoud is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw nieuwe website optimaal presteert, veil[...]

Lees meer

Een domeinnaam met of zonder www? 

Wanneer u een website opent in uw internetbrowser, voegt u automatisch "www" toe aan het begin van het domeinnaam. Vroeger was dit vanzelfsprekend. Tegenwoordig ziet u ze ook zond[...]

Lees meer

De synergie tussen webdesign en SEO: Hoe een goede website je SEO kan versterken 

In de online wereld zijn een goed ontworpen website en sterke zoekmachineoptimalisatie (SEO) twee van de meest waardevolle dingen die een bedrijf kan hebben. Wat vaak over het hoo[...]

Lees meer

Een minimalistisch webdesign: Less is more 

In de wereld van webdesign draait het niet altijd om toevoegen, maar vaak om het bewust elimineren van overbodige elementen. Minimalisme is niet alleen een esthetische keuze, het [...]

Lees meer

Wanneer wordt het tijd voor een nieuwe website?

Wanneer wordt het tijd
voor een nieuwe website?

Vandaag de dag spendeert de gemiddelde Vlaming een heleboel tijd online. Een moderne website die uitstraalt wie u bent, uw online doelpubliek bereikt en hen aanzet tot actie is dan[...]

Lees meer

kracht van WordPress

Waarom WordPress?

De kracht van WordPress In 2003 zag Wordpress het daglicht. Waar Wordpress in het begin vooral gebruikt werd om blogs te ontwikkelen, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een v[...]

Lees meer

Wilt u een nieuwe website laten maken?

Bent u niet (meer) tevreden over uw website? Heeft uw website niet de juiste uitstraling? Vinden de bezoekers van uw website hun weg niet naar uw producten of diensten?

Als u zich herkent in één van bovenstaande statements, is het waarschijnlijk tijd om een nieuwe website op maat te laten maken. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw nieuwe website.

  JA, ik wil een nieuwe website

  Proudly powered by Applic Group