Wordpress website laten maken?

//online visitekaartje voor uw bedrijf

JA, ik wil een nieuwe WordPress website laten maken

WordPress website laten maken

Als u een website wilt laten maken voor uw bedrijf kan het overweldigend zijn om te kiezen uit de vele beschikbare opties. Een van de populairste opties is WordPress, een veelzijdig en gebruiksvriendelijk platform.

Het laten maken van een WordPress website biedt verschillende voordelen:

 • Gebruiksvriendelijk: WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en vereist geen uitgebreide technische kennis om te gebruiken. Zodra de website is opgezet kan u eenvoudig zelf content toevoegen.
 •  

 • Veelzijdig: Het is een veelzijdig platform met duizenden plugins en thema's die het mogelijk maken om uw website aan te passen aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het toevoegen van een e-commerce functionaliteit of een boekingsmodule, er zijn vele opties beschikbaar.
 •  

 • SEO-vriendelijk: WordPress is geoptimaliseerd voor zoekmachine optimalisatie (SEO), waardoor het gemakkelijk is om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Met behulp van plug-ins zoals Yoast SEO kunnen gebruikers eenvoudig hun pagina's optimaliseren voor zoekwoorden, metadata en andere SEO-factoren.
 •  

 • Schaalbaar: WordPress is een schaalbaar platform, wat betekent dat het gemakkelijk kan meegroeien met de behoeften van de website en het bedrijf. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe pagina's of het upgraden van de server, WordPress biedt veel flexibiliteit.
 •  

WordPress website laten maken prijs

De prijs van een WordPress website te laten maken is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kan de complexiteit van het ontwerp, het aantal pagina's, functies en de benodigde plugins van invloed zijn op de uiteindelijke prijs van uw WordPress website. Daarnaast kunnen functionaliteiten zoals een webshop of een boekingssysteem, ook de prijs beïnvloeden.

Het is belangrijk om vooraf duidelijk te zijn met wat u wil bereiken en welke functies u nodig hebt. Dit helpt ons om een realistisch budget te bepalen voor het maken van uw WordPress website.

Het laten maken van een WordPress website is zeker een investering, maar zorgt ook voor een professionele uitstraling en een effectieve online aanwezigheid voor uw bedrijf.

Wil u graag een specifieke prijs voor het laten maken van uw WordPress website?

 

Offerte op maat aanvragen

 

Ontdek onze werkwijze voor een WordPress website op maat

Inleidend gesprek

De allereerste stap naar een succesvolle website is een goed gesprek of wil u liever een webshop laten maken? Aan de hand van enkele gerichte vragen komen we te weten wat u precies verwacht van uw website.

Design

Bij het ontwerpen van uw nieuwe website houden we rekening met uw huisstijl en het imago dat u met uw website wilt uitstralen. Functionaliteit, gebruikerservaring en design zijn de 3 hoofdingrediënten van een goede website. Als we beiden tevreden zijn over het ontwerp gaan we aan de slag met WordPress.

Nadien

Nadat de website opgeleverd is leren we u graag hoe u zelf content kan aanpassen. Met een opleiding op maat van uw nieuwe website zodat u helemaal zelf uw website kan beheren.

Wilt u ook een WordPress website laten maken?

U wil een WordPress website laten maken maar waarom zou u kiezen voor Applic Group?

 • Na het opleveren van uw website blijven wij altijd bereikbaar en blijven we uw website opvolgen
 • Is er toch een probleem met uw WordPress website? Dan proberen wij dit altijd zo snel mogelijk op te lossen, vaak nog de dag zelf.
 • We scholen ons continu bij zodat we op de hoogte blijven van alles

  JA, ik wil een nieuwe website

  Proudly powered by Applic Group