Webshop op maat

//betaalbaar, professioneel en op maat

JA, ik wil een nieuwe webshop op maat

Waarom een webshop op maat laten maken?

 • Uniek: Met een op maat gemaakte webshop kan u uw bedrijf onderscheiden van andere webshops. U heeft de vrijheid om het ontwerp, de functionaliteit en de gebruikerservaring volledig af te stemmen op uw wensen, waardoor u een unieke uitstraling en gebruikerservaring kunt creëren.
 •  

 • Efficiëntie: Een op maat gemaakte webshop kan worden geoptimaliseerd voor de specifieke behoeften van uw bedrijf. U kan bijvoorbeeld functionaliteiten integreren die niet beschikbaar zijn in standaard templates of integraties maken met interne systemen om processen efficiënter te maken. Dit kan uiteindelijk tijd en geld besparen.
 •  

 • Betere vindbaarheid: Een webshop op maat kan worden ontworpen met zoekmachine-optimalisatie (SEO) in gedachten, wat kan leiden tot betere posities in zoekmachines en meer organisch verkeer.
 •  

 • Overal bereikbaar: Uw online winkel staat niet alleen 24 uur per dag open; uw klanten kunnen winkelen via hun smartphone, tablet of computer. Ze genieten van een naadloze gebruikservaring op elk schermformaat.
 •  

WordPress webshop laten maken

WordPress is een populair opensourcesoftware platform. Hun e-commerce plug-in WooCommerce is een van de meest populaire oplossingen om betaalbare webshops op maat te maken. Het team van Applic Group heeft aanzienlijke ervaring met WordPress en WooCommerce. Uw webshop laten maken op deze platformen brengt heel wat voordelen mee. Woocommerce is een van de meest betaalbare platformen om webshops op te maken en te hosten. De grote hoeveelheid aan thema’s, templates en plug-ins zorgt voor enorm veel mogelijkheden. WooCommerce is dus enorm geschikt om een webshop op maat te maken.

 

Offerte op maat aanvragen

 

Ontdek onze werkwijze voor een webshop op maat

Inleidend gesprek

De eerste stap naar een goede webshop is een goed gesprek of wil u liever een website laten maken? Aan de hand van enkele gerichte vragen komen we te weten wat u precies verwacht van uw webshop.

Design

Bij het ontwerpen van uw nieuwe webshop houden we rekening met uw huisstijl en het imago dat u met uw webshop wilt uitstralen. Functionaliteit, gebruikerservaring en design zijn de 3 hoofdingrediënten van een goede webshop. Als we beiden tevreden zijn over het ontwerp gaan we aan de slag met WordPress.

Nadien

Nadat de webshop opgeleverd is leren we u graag hoe u zelf content kan aanpassen. Met een opleiding op maat van uw nieuwe webshop zodat u helemaal zelf uw webshop kan beheren.

Wilt u een nieuwe webshop op maat?

Bent u niet (meer) tevreden over uw webshop? Heeft uw website niet de juiste uitstraling? Genereert uw webshop niet voldoende online omzet? Als u zich herkent in één van bovenstaande statements, is het waarschijnlijk tijd om een nieuwe webshop op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw nieuwe website.

  JA, ik wil een nieuwe webshop

  Proudly powered by Applic Group