Webshop
op maat

//Betaalbaar, op maat en professioneel

JA, ik wil  een nieuwe webshop op maat

Waarom een webshop laten maken?

Een nieuwe webshop laten maken is vandaag de dag al lang geen overbodige luxe meer. E-Commerce is een markt die blijft groeien. In 2021 spendeerden online shoppers in België ongeveer 11,7 miljard euro. Tegenover 2020 is dat een stijging van wel 14%. In het tweede kwartaal van 2022 is e-commerce in België nog met 30% gegroeid.

Een webshop op maat is tegenwoordig onmisbaar. Steeds meer klanten kiezen ervoor om online te kopen. Door een webshop te laten maken bereikt u uw doelpubliek sneller en efficiënter. Nu uw winkel niet langer enkel beschikbaar is voor de mensen uit uw regio, zal u merken dat uw klantenbestand uitbreidt over heel België en verder. Uw webshop is uw meest loyale werknemer. 24 op 24, 7 dagen op 7 kan u erop rekenen. Uw webshop wordt nooit moe, is altijd goed gezind en heeft geen persoonlijke voorkeuren.


Een heleboel Belgen verkiest online shoppen. Omdat uw webshop constant beschikbaar is kunnen klanten uw producten kopen wanneer zij dat willen.


Naast dat u meer klanten kan aantrekken via een webshop zijn er nog verschillende andere voordelen als winkeleigenaar. Zo is de opstart van een webshop een stuk betaalbaarder dan de opstart van een fysieke winkel. De grootte van uw assortiment hoeft ook niet meer afhankelijk te zijn van de grootte van uw winkel. Op uw webshop kan uw assortiment zo uitgebreid zijn als u wilt en kan u uw winkel toch nog overzichtelijk houden. Wilt u een WordPress webshop laten bouwen en de voordelen van E-Commerce benutten? Dan kan u rekenen op Applic Group, een webdesign bureau met jarenlange ervaring en diepgaande expertise.

Een professionele webshop: wat heeft u nodig?

Om een efficiënt design en een optimale werking van uw webshop te garanderen, laat u uw webshop best maken door een professional. Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe webshop precies uitstraalt wie u bent. Om een goede en professionele webshop uit te bouwen, moet u rekening houden met heel wat zaken, bijvoorbeeld:


 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Professioneel design
 • Goede productfoto’s
 • Foutloze werking van de webshop
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betalingsmogelijkheden
 • ...

Wanneer u uw webshop laat maken door de specialisten van Applic Group kan u rekenen op een professionele en transparante aanpak. Wij zorgen voor maximale gebruiksvriendelijkheid en vlotte vindbaarheid. Online security is tegenwoordig enorm belangrijk. Ook voor uw webshop. Wanneer u uw webshop laat maken door een professioneel bureau bent u er zeker van dat de privacy van uw klanten steeds gewaarborgd blijft en dat alle betalingen 100% veilig gebeuren.

Om de kans op succes van uw nieuwe webshop te verbeteren, is online marketing steeds een goed idee. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online advertenties (SEA) zijn alvast een eerste stap in de goede richting. Jarenlange ervaring en diepgaande expertise maken van Applic Group de partner bij uitstek van online marketing.


WordPress webshops

WordPress is een populair opensourcesoftware platform. Hun e-commerce plug-in WooCommerce is een van de meest populaire oplossingen om betaalbare webshops op maat te maken.

Het team van Applic Group heeft aanzienlijke ervaring met WordPress en WooCommerce. Uw webshop laten maken op deze platformen brengt heel wat voordelen mee. Woocommerce is een van de meest betaalbare platformen om webshops op te maken en te hosten. De grote hoeveelheid aan thema’s, templates en plug-ins zorgt voor enorm veel mogelijkheden. WooCommerce is dus enorm geschikt om een webshop op maat te maken.

Betaalbaar

Webshop laten maken aan een scherpe prijs

Een webshop laten maken hoeft niet duur te zijn. Bij Applic Group houden we steeds rekening met uw wensen en uw budget. Onze webdesign specialisten zorgen voor een betaalbare en professionele WordPress webshop op maat.

 

Omdat u wilt dat uw nieuwe WordPress webshop zowel doeltreffend als betaalbaar is, houden we steeds vast aan de volgende 5 pijlers:

 

 • Op maat van uw doelgroep
 • Schaalbaar naar mobiele apparaten
 • Open Source software
 • SEO optimalisatie
 • Meten is weten

Onze klanten prijzen ons om onze diepgaande vakkennis en onze benadering op maat. Een webshop laten maken door Applic Group betekent een doelgericht webdesign, een efficiënte webshop en een scherpe prijs. Bij ons bent u verzekerd van een betaalbare webshop aan de scherpst mogelijkste prijs.

Voor een concrete inschatting van de prijs voor het laten maken van uw nieuwe webshop, contacteert u ons voor een afspraak.

Een webshop laten maken? Vertrouw op Applic Group.

Webshop referenties

Oriane Diamonds

Oriane Diamonds Oriane Diamonds is een juwelier in het historisch centrum van Antwerpen. De zaak opende in 2017 en kreeg de naam van hun dochter. Oriane Diamonds is gespeciali[...]

Lees meer

Nico Taeymans

Nico Taeymans Nico Taeymans is een grote naam onder de juwelenontwerpers. Unieke juwelen en sieraden worden in samenspraak met de klant ontworpen en op maat gemaakt. Nico ontw[...]

Lees meer

JJwijnen

JJ Wijnen JJ Wijnen is meer dan een adres waar u terecht kunt voor een lekkere fles wijn. Jean² begeleidt je met plezier tijdens de zoektocht naar jouw favoriete wijn. Persoo[...]

Lees meer

ATHEX Industrial Suppliers

ATHEX Industrial Suppliers ATHEX Industrial Suppliers is een vaste waarde in de Benelux. Ze leveren industriële, explosieveilige ATEX materialen in zo goed als alle industri[...]

Lees meer

Recente blogposts

Wanneer wordt het tijd voor een nieuwe website?

Wanneer wordt het tijd
voor een nieuwe website?

Vandaag de dag spendeert de gemiddelde Vlaming een heleboel tijd online. Een moderne website die uitstraalt wie u bent, uw online doelpubliek bereikt en hen aanzet tot actie is dan[...]

Lees meer

kracht van WordPress

Waarom WordPress?

De kracht van WordPress In 2003 zag Wordpress het daglicht. Waar Wordpress in het begin vooral gebruikt werd om blogs te ontwikkelen, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een v[...]

Lees meer

Belgische Ecommerce blijft groeien

Belgische E-commerce
in de lift

Hoewel E-commerce al jaren in de lift zit, zijn een heleboel Belgische handelaren nog niet mee op de kar gesprongen. Slechts 23,9% van de Belgische handelaren bezit een website of [...]

Lees meer

Wilt u een nieuwe webshop op maat?

Bent u niet (meer) tevreden over uw webshop? Heeft uw website niet de juiste uitstraling? Genereert uw webshop niet voldoende online omzet?

 

Als u zich herkent in één van bovenstaande statements, is het waarschijnlijk tijd om een nieuwe webshop op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw nieuwe website.

  JA, ik wil een nieuwe webshop

  Proudly powered by Applic Group