Nico Taeymans

Nico Taeymans

Nico Taeymans is een grote naam onder de juwelenontwerpers. Unieke juwelen en sieraden worden in samenspraak met de klant ontworpen en op maat gemaakt. Nico ontwerpt en vervaardigt sublieme zilveren en gouden juwelen, maar het werken met organische materialen als steen, glas of hout blijft zijn passie.

Het assortiment omvat ringen, colliers, hangers, oorbellen, trouwjuwelen en rouwjuwelen. Er is een grote collectie verlovingsringen en trouwringen, met originele diamanten en edelstenen. Wilt u onze juwelen écht beleven? Breng een bezoekje aan één van onze winkels in Antwerpen of Brugge. Alles wordt in ons eigen atelier vervaardigd.

Hoe we Nico Taeymans geholpen hebben

Enkele opvallende resultaten

Na het online plaatsen van de website stegen de bezoekersaantallen gestaag. Op een periode van ongeveer 2 jaar verdubbelden de bezoekersaantallen. Bij het aantal online aanvragen en verkopen zien we dezelfde evolutie.

Wil u ook een nieuwe website?

Bent u niet (meer) tevreden over uw website? Heeft uw website niet de juiste uitstraling? Vinden de bezoekers van uw website hun weg niet naar uw producten of diensten?

 

Dan is het waarschijnlijk tijd om een nieuwe website te laten maken. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw nieuwe website.

    JA, ik wil een nieuwe website

    Proudly powered by Applic Group