SEO – Search Engine Optimization

Search Engine Optimization door Applic Group, officiële Google Partner met jarenlange ervaring in SEO en zoekmachine optimalisatie. Dé referentie voor Antwerpen.

SEO Check

Gratis SEO check van uw website. Krijg een gedetailleerde SEO analyse van uw website. Volledig vrijblijvend!

Meer weten

De juiste keywords

Als u hoger wilt scoren met de juiste keywords in Google en andere zoekmachines rekent u op Applic Group, officiële Google Partner met jarenlange ervaring in SEO copywriting.

Meer weten

Website optimalisatie

Wilt u uw website laten optimaliseren voor SEO? Reken op de vakkennis van Applic Group voor een gedetailleerde analyse en optimalisatie van uw website.

Meer weten

Conversie optimalisatie

Wilt u de conversie van uw website verbeteren? Het aantal converterende bezoekers verhogen? Vertrouw op onze uitgebreide vakkennis op vlak van conversie optimalisatie.

Meer weten

Social Media integratie

SEO en Social Media zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit. Applic Group heeft de nodige kennis in huis om uw Facebook, Twitter, Instagram of andere social media kanaal te optimaliseren.

Meer weten

Linkbuilding

Wilt u linkbuilding uitbesteden om de juiste backlinks te vinden? Reken op Applic Group, dé SEO en linkbuilding specialist bij uitstek!

Meer weten

Gedetailleerde SEO rapportering

Dankzij de gedetailleerde Applic Group SEO rapportering krijgt u inzicht waarom uw website hoger gaat scoren in de Google ranking.

Meer weten

Contact

Wilt u weten wat we voor uw online zichtbaarheid kunnen betekenen? Contacteer ons voor een offerte op maat.

Meer weten

Wat is SEO?

Search Engine Optimization, kortweg SEO, is het optimaliseren van een website door het verbeteren van allerlei factoren – zowel onsite als offsite – met als doel de zichtbaarheid van de website in zoekmachines te verhogen. Omdat Google, vandaag de dag, met voorsprong de meest gebruikte zoekmachine in België is, spreken we ook van Google optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar voor een modern bedrijf. Dagelijks speuren ontelbare potentiële klanten op het internet naar verschillende producten en diensten. Wanneer uw website niet vindbaar is op Google, zal u dus ongetwijfeld opportuniteiten mislopen. Een hoge positie voor een populaire zoekopdracht kan immers voor duizenden geïnteresseerde bezoekers per maand zorgen.

SEO – Een duurzame oplossing

Search Engine Optimization is geen snelle fix, maar eerder een duurzame strategie om de zichtbaarheid van uw website te verhogen. In tegenstelling tot Google Adwords – waar u betaalt per relevante klik – gaan we via zoekmachine optimalisatie uw website in zijn geheel belangrijker maken voor Google. SEO is dus dé lange-termijn-strategie bij uitstek om de zichtbaarheid van uw website te verhogen in zoekmachines als Google.

Reken voor Search Engine Optimization of SEO steeds op de jarenlange ervaring van Applic Group, dé referentie voor Antwerpen.