Hoger scoren
in Google

//meer bezoekers voor uw website

JA, ik wil  hoger scoren in Google

Niet zichtbaar

Help! Mijn website scoort niet in Google

Hoger en beter scoren in Google. Welk bedrijf wil dat niet?

Na het laten maken van een nieuwe website verwacht iedereen dat zijn website hoger zal scoren in Google. Niets is echter minder waar. Een mooie website volstaat helaas niet om hoger te scoren in Google.

 

 • "Ik kan mijn website niet vinden op Google"
 • "Ik heb veel geïnvesteerd in een mooie website, maar hij brengt niets op."
 • "Waarom worden mijn concurrenten steeds boven mijn website vertoond in de zoekresultaten?"
 • "Ik heb een mooie website, maar ik krijg geen aanvragen via het internet."
 • "Mijn concurrenten halen een heleboel leads binnen, maar ik ontvang bijna nooit een relevante lead via mijn website."

 

We horen het jammer genoeg meer en meer tegenwoordig. Herkent u zichzelf in één van bovenstaande stellingen?
Dan is het tijd om een SEO specialist in te schakelen om uw website te verbeteren en hoger te scoren in Google.

 

Hoger scoren in Google

Wat kan u van ons verwachten?

Bij Applic Group zijn we er heilig van overtuigd dat SEO ("Search Engine Optimization" in het Engels) de basis vormt van een goed functionerende website. SEO is niet alleen de meest geschikte oplossing, het is de enige manier om op een duurzame wijze hoger te scoren in Google. "Search Engine Optimization" of "Zoekmachine Optimalisatie" in het Nederlands, omvat alle technische en inhoudelijke wijzigingen die als doel hebben om uw website hoger te laten scoren in Google.

 

Zoekmachine optimalisatie is het fundament van uw website.
Wikipedia definieert zoekmachine optimalisatie als volgt:

Zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden. Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren. SEO kan een bedrijf concurrentievoordeel opleveren.

Bron: Wikipedia

 

Het is enorm belangrijk om voor de juiste zoektermen vertoond te worden. Wanneer uw website hoger gaat scoren voor relevante zoektermen in de Google resultaten, zal u merken dat zowel de bezoekersaantallen als het aantal online aanvragen gaat toenemen. Zorg er dus voor dat u aan Google duidelijk maakt waarover uw website gaat. Hoe duidelijker de boodschap, hoe groter de kans dat uw website hoger gaat scoren in Google.

 

Zoekmachines, zoals Google, worden slimmer en slimmer. Vandaag de dag houdt een zoekmachine rekening met een 200-tal verschillende factoren om een website te beoordelen. Heel simpel uitgedrukt kunnen we stellen dat Google en andere zoekmachines rekening houden met:

 

 • Wat er op uw website te zien is
 • De ervaring van de websitebezoekers
 • Het netwerk rondom uw website

 

We zullen u hier niet vervelen met de technische details. Als u toch meer wilt weten over hoe we precies te werk gaan om uw website te verbeteren, komt u op onze blog alles te weten over website optimalisatie en hoger scoren in google.

 

Meer leads

Meer leads en omzet via het internet

Nu Google begrijpt waarover uw website gaat, zal u merken dat uw website hoger gaat scoren in Google. U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Aan de hand van verifieerbare resultaten tonen we de vooruitgang van uw online zichtbaarheid aan.

 

SEO is een duurzame oplossing die tijd nodig heeft om tot een optimaal effect te komen. Het is de enige manier om hoger te scoren in Google én die posities ook te behouden. Als u een instant fix zoekt om uw online zichtbaarheid te verbeteren, denkt u er best over om uw SEO uit te breiden met online advertenties (SEA).

 

Veelgestelde vragen over SEO

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is van cruciaal belang voor elke website. Waarom? Omdat het ervoor zorgt dat jouw website hoger scoort in zoekmachines zoals Google. Hierdoor kunnen potentiële klanten jouw website gemakkelijker vinden. Hoe hoger jouw website in de zoekresultaten verschijnt, hoe groter de kans dat mensen doorklikken naar jouw site. Dit resulteert in meer verkeer naar jouw website en bijgevolg ook in meer potentiële klanten.
Natuurlijk, maar of dit met succes zal zijn? Zoekmachines zoals Google voeren regelmatig een update door waardoor de “spelregels” kunnen veranderen. SEO is echter geen eenmalige klus. Het vereist constante updates, monitoring en optimalisatie. Maar het is de investering zeker waard, omdat het kan zorgen voor een continue stroom van organisch verkeer naar jouw website. En dit is precies waar Applic Group je kan helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor zoekmachines en kunnen ervoor zorgen dat jouw website op de eerste pagina van zoekresultaten verschijnt.
De kostprijs van SEO kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de omvang van uw website. Daarom is het moeilijk om een exacte prijs te geven. Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en wat we voor u kunnen betekenen, raden we u aan om een offerte aan te vragen. Onze experts zullen dan een gepersonaliseerde offerte opstellen die aansluit bij uw behoeften en budget.
Organische zoekresultaten zijn de resultaten die worden weergegeven in de zoekmachines zonder te betalen voor advertenties. Betaalde zoekresultaten zijn advertenties die worden weergegeven boven of onder de organische resultaten.
Het kan enkele maanden tot een jaar duren voordat je significante resultaten ziet van je SEO-inspanningen. Het hangt af van verschillende factoren, zoals de concurrentie in je niche en hoe snel zoekmachines de wijzigingen op je website oppikken.
Nee, SEO en SEA zijn twee verschillende online marketingstrategieën. SEO richt zich op het optimaliseren van organische zoekresultaten, terwijl SEA betrekking heeft op het betalen voor advertenties in zoekmachines.
On-page SEO verwijst naar alle optimalisaties die op de website zelf worden uitgevoerd, zoals het optimaliseren van de inhoud en de structuur van de website. Off-page SEO verwijst naar alle optimalisaties die buiten de website plaatsvinden, zoals het verkrijgen van backlinks van andere websites.
Backlinks zijn links van andere websites naar uw website. Ze zijn belangrijk omdat ze aangeven dat uw website als waardevol wordt beschouwd door andere websites en zoekmachines. Backlinks kunnen de rangschikking van uw website in zoekresultaten verbeteren.
Het hebben van een mobielvriendelijke website is belangrijk voor SEO omdat zoekmachines de voorkeur geven aan mobielvriendelijke websites en ze hoger rangschikken in zoekresultaten. Bovendien hebben steeds meer mensen toegang tot het internet via mobiele apparaten, daarom is het belangrijk om een website te hebben die op alle apparaten goed presteert.
Lokale SEO is het proces van het optimaliseren van een website om beter gevonden te worden in lokale zoekopdrachten, zoals "bloemist in Amsterdam". Het is belangrijk voor bedrijven die hun lokale zichtbaarheid willen vergroten en meer lokale klanten willen aantrekken.
SEO is belangrijk voor e-commerce websites omdat het kan helpen bij het genereren van organisch verkeer naar de website, het vergroten van de zichtbaarheid van producten in zoekresultaten en het verbeteren van de conversieratio's van de website.
Een XML-sitemap is een bestand dat alle pagina's van een website bevat en de zoekmachine crawlers helpt bij het ontdekken en indexeren van alle inhoud op de website. Het is belangrijk voor SEO omdat het de zoekmachines helpt bij het begrijpen van de structuur en de inhoud van uw website.

SEO cases

optimaliseer naar de juiste zoektermen

Optimaliseer naar de
juiste zoektermen

In maart 2021 werden we gecontacteerd door de zaakvoerder van Anti Fire Applications. Anti Fire Applications is een installateur voor systemen voor passieve brandbeveiliging en[...]

Lees meer

J-olieslaeger&co

Schroothandelaar
uit Temse

Een bedrijf zonder website Voor een schroothandelaar uit Temse maakten we in 2016 een nieuwe website. We voerden ook een zoekmachine optimalisatie uit. Voor onze samenwerki[...]

Lees meer

Ceralith - Natuursteen - Herent (Leuven)

Ceralith
Natuursteen

Sterk verhoogde zichtbaarheid In april 2015 startten we de samenwerking met Ceralith. Ceralith is een fysieke winkel met webshop gevestigd te Herent en gespecialiseerd in de v[...]

Lees meer

Geels Autoverhuur

Sterk verhoogde zichtbaarheid In april 2015 werden we gecontacteerd door Geels Autoverhuur om de zichtbaarheid van hun website te verbeteren. Aangezien het hier een website be[...]

Lees meer

Recente blogposts

Het verschil tussen SEA en SEO

In de wereld van online marketing zijn er verschillende manieren om uw website zichtbaar te maken voor potentiële klanten. Twee van de meest prominente methoden zijn online adver[...]

Lees meer

Het belang van SEO-audits bij het onderhouden van uw website 

Regelmatig onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat uw website up-to-date blijft en blijft voldoen aan de nieuwste zoekmachinevereisten. Een van de meest waardevolle hulpmi[...]

Lees meer

Het belang van lokaal geoptimaliseerde pagina's voor een website 

Het optimaliseren van websites met lokale pagina's is van cruciaal belang om de aandacht van lokale klanten te trekken en een bedrijf te laten groeien. In deze blogpost bespreken [...]

Lees meer

De synergie tussen webdesign en SEO: Hoe een goede website je SEO kan versterken 

In de online wereld zijn een goed ontworpen website en sterke zoekmachineoptimalisatie (SEO) twee van de meest waardevolle dingen die een bedrijf kan hebben. Wat vaak over het hoo[...]

Lees meer

6 tips om uw online vindbaarheid in Google te vergroten 

De dag van vandaag is het vergroten van uw online vindbaarheid in Google van cruciaal belang om de concurrentie voor te blijven en uw doelgroep te bereiken. Het is de bedoeling da[...]

Lees meer

Hoe krijgt u meer
bezoekers naar uw website? 

Het laten maken van een nieuwe website is slechts een begin. Om uw online aanwezigheid te laten groeien en uw doelgroep te bereiken is het belangrijk om de vindbaarheid van uw web[...]

Lees meer

Wilt u starten met SEO?

Wordt uw mooie website wel gevonden in Google? Voor welke zoektermen wordt uw website vertoond? Voldoet uw website aan de technische vereisten om gevonden te worden?

Dankzij onze complete SEO check krijgt u antwoord op deze en andere vragen. Vul het adres van uw website in en ontvang een volledig vrijblijvende SEO analyse van uw website.

  JA, ik wil een GRATIS website analyse

  Proudly powered by Applic Group