Webdesign bureau
Antwerpen

//online visitekaartje voor uw bedrijf

JA, ik wil  samenwerken met een webdesign bureau

Professioneel webdesign bureau Antwerpen

Bent u op zoek naar een professioneel webdesign bureau uit Antwerpen? Wilt u een nieuwe website laten maken voor uw bedrijf? Dan is Applic Group de juiste keuze voor u!

Waarom kiezen voor een webdesign bureau?

Applic Group is een jong en dynamisch webdesign bureau gevestigd in Antwerpen. Onze focus ligt op het leveren van kwaliteitsvolle en vernieuwende websites. Als erkend Google-partner begrijpen we als geen ander belangrijk het is om uw online zichtbaarheid te vergroten. Dit wil zeggen dat uw website niet alleen aansluit bij uw behoeften en wensen, maar ook kan geoptimaliseerd worden om hoger te scoren in Google.

 

Proces

Het proces van ons webdesign bureau

 

Kennismaking: We beginnen met een grondig gesprek om uw bedrijf, doelstellingen en visie te begrijpen.

 

Ontwerp en Ontwikkeling: Ons team gaat aan de slag met het maken van conceptuele ontwerpen en vertaalt deze naar een functionele website met behulp van de nieuwste web technologieën.

 

Feedback en Aanpassingen: We waarderen uw input en werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het ontwerp aan uw verwachtingen voldoet.

 

Lancering: Zodra alles is geperfectioneerd, lanceren we trots uw nieuwe website.

 

Veelgestelde vragen over een website laten maken

De kosten om een nieuwe website te laten maken kan erg verschillen. Alles hangt af van de grootte, de functionaliteiten, of u kiest voor een standaard layout of een website op maat, … Er zijn dus verschillende factoren die bepalen hoeveel uw website zal kosten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!
Bij Applic Group bouwen wij al onze websites in WordPress, het meest populaire Content Management System (CMS) ter wereld. Door te kiezen voor WordPress, kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun website klaar is voor de toekomst en profiteren zij van alle voordelen die het CMS met zich meebrengt. Zo kunnen zij gemakkelijk wijzigingen aanbrengen aan hun website, hoog scoren in zoekmachines zoals Google en hun website gemakkelijk beheren. Wij zijn ervan overtuigd dat WordPress de beste keuze is voor het bouwen van websites die krachtig, flexibel en gemakkelijk te onderhouden zijn.
Natuurlijk, bij Applic Group zijn al onze websites standaard 100% responsive, zonder extra kosten. Dit betekent dat onze klanten dezelfde optimale gebruikerservaring krijgen, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken, of het nu een laptop, smartphone of tablet is. Dit is hoe het hoort te zijn en wij zorgen ervoor dat onze websites voldoen aan de hoogste standaarden van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.
Absoluut! Bij Applic Group heeft meer dan 30% van onze klanten een meertalige website. Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van websites in verschillende talen.
Zoals u waarschijnlijk zelf ook hebt gemerkt, is onze maatschappij steeds meer gedigitaliseerd. Potentiële klanten zoeken vaak als eerste online naar informatie over uw bedrijf voordat ze beslissen om een bezoek te brengen. Het is daarom essentieel om een professionele en betrouwbare indruk achter te laten op het internet. Bij Applic Group weten we dat een kwalitatieve website kan bijdragen aan meer omzet voor uw bedrijf. Daarom streven wij naar de hoogste kwaliteit en garanderen wij dat onze websites aan uw verwachtingen voldoen en zelfs overtreffen. Door een website te laten maken bij Applic Group, maakt u altijd de juiste keuze voor uw bedrijf.
Dat kan zeker, we brengen uw huidige domeinnaam naar onze hosting, zodat deze kan gebruikt worden op de door ons ontworpen nieuwe website.
Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de inhoud van een website automatisch wordt aangepast aan de grootte en resolutie van het scherm waarop het wordt bekeken. Met andere woorden, een responsief ontwerp zorgt ervoor dat een website er even goed uitziet en even gemakkelijk te gebruiken is op een desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone. Responsief webdesign is tegenwoordig een belangrijke vereiste voor het creëren van succesvolle en toegankelijke websites die kunnen worden gebruikt op een breed scala aan apparaten.
Natuurlijk! In ons standaard hosting pakket zit er 1 gratis emailadres beschikbaar.

Webdesign bureau uit Antwerpen

Op zoek naar een webdesign bureau uit Antwerpen?

Bij webdesign bureau Applic Group uit Antwerpen bent u aan het juiste adres als u een nieuwe website wil laten maken. Contacteer ons voor een gratis offerte op maat samen bekijken we de mogelijkheden voor uw nieuwe website.

    JA, ik wil een nieuwe website

    Proudly powered by Applic Group