Social Media integratie

SEO en Social Media zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit. Applic Group heeft de nodige kennis in huis om uw Facebook, Twitter, Instagram of andere social media kanaal te optimaliseren.

Social Media kanalen als FacebookTwitter of Instagram hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. De meeste bedrijven hebben dan ook een heleboel volgers. Het integreren van uw Social Media kanalen op uw website bieden enkele interessante SEO voordelen.

Uw Social Media netwerk inschakelen als bijkomende sales force?
Contacteer een expert!

Social Media volgers en hun impact op SEO

Het aantal volgers op uw Social Media kanalen kan een grote invloed hebben op uw SEO ranking. Schakel uw Facebook, Twitter of Instagram netwerk in om de belangrijkheid van uw website te verbeteren en meer bezoekers naar uw website te brengen.

Zorg voor interessante en relevante inhoud op uw Social Media kanalen en overtuig uw volgers om deze content te delen. Nu bereikt u niet enkel uw eigen volgers, maar ook het netwerk van iedereen die het bericht deelt. Door Social Media kanalen op de juiste manier te gebruiken schakelt u dus uw netwerk in als sales force.

Facebook, Twitter, Instagram inhoud optimaliseren voor SEO

Omdat de meeste Social Media kanalen eigenlijk hun eigen zoekfunctie hebben, is het een goed idee om met SEO rekening te houden bij het schrijven van de content. Wanneer u uw berichten schrijft met SEO in het achterhoofd, zullen ze namelijk beter gevonden worden. Social Media als Facebook, Twitter of Instagram zijn daarom uitermate geschikte kanalen voor het verspreiden van uw content.

Uw Social Media netwerk inschakelen als bijkomende sales force?
Contacteer een expert!

Wist u dat de juiste links uw online zichtbaarheid aanzienlijk kunnen versterken?
Bekijk het hier

SOCIAL MEDIA & SEO