De juiste keywords

Als u hoger wilt scoren met de juiste keywords in Google en andere zoekmachines rekent u op Applic Group, officiële Google Partner met jarenlange ervaring in SEO copywriting.

Hoger scoren in Google

Wilt u beter gevonden worden op het internet? Zowel door Google als door andere zoekmachines? Reken op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van Applic Group, uw favoriete SEO partner.

Hoger scoren in Google begint met het bepalen van de juiste SEO keywords. Aan de hand van een gedetailleerde keyword analyse zullen we – in samenspraak met u – de meest geschikte zoektermen voor uw business selecteren. Uit een uitgebreide lijst zoektermen – zowel generieke als longtail keywords – selecteert u de zoektermen waarop u hoger wilt scoren in Google.

Generieke zoektermen zijn woorden als “internet marketing” of “SEO copywriting”, terwijl met “longtail keywords” constructies als “hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website” of “goede teksten schrijven voor Google” bedoeld worden.

SEO copywriting

Met de geselecteerde zoektermen in het achterhoofd, voorzien we een samenhangend verhaal voor uw website. Hierin speelt SEO copywriting een belangrijke rol. Het schrijven van goede SEO teksten zorgt er immers voor dat uw bezoekers zich makkelijker kunnen oriënteren op uw website. Net als zoekmachines, trouwens.

Applic Group beschikt over jarenlange ervaring op vlak van SEO copywriting en staat garant voor aantrekkelijke SEO teksten in het NederlandsFransEngels en Duits. Bent u op zoek naar een creatieve partner voor SEO copywriting? Wilt u de SEO teksten voor uw website laten analyseren door een specialist?

Reken op Applic Group als u hoger wilt scoren in Google!

Uw website hoger laten scoren in Google?
Contacteer ons

Voldoet uw website wel aan de basisverreisten om te scoren in Goolge?
Bekijk het hier

seo copywriting

SEO Copywriting