Conversie optimalisatie

Wilt u de conversie van uw website verbeteren? Het aantal converterende bezoekers verhogen? Vertrouw op onze uitgebreide vakkennis op vlak van conversie optimalisatie.

Een conversie is een vooraf gedefinieerd doel binnen uw website. We spreken van een converterende bezoeker wanneer iemand tijdens zijn bezoek aan deze voorwaarde voldoet. De conversie zal – bij een webshop – meestal een aankoop zijn, maar het kan net zo goed om het afsluiten van een abonnement of het aanmaken van een account gaan. Een succesvolle conversie voor een standaard website is bijvoorbeeld het inschrijven op een nieuwsbrief, het downloaden van een document, het bekijken van een bedrijfsfilm of simpelweg het nemen van contact (zowel online als telefonisch). Het verbeteren van de conversie is dus stap één naar een hogere omzet.

Wilt u ook de omzet via uw website verhogen?
Contacteer ons

Conversie optimalisatie

Veel bezoekers naar je website brengen is dus één, maar hoe maak je van deze bezoekers ook effectief klanten? Door middel van conversie optimalisatie leggen we eventuele pijnpunten binnen uw website bloot.

  • Heeft uw website de juiste uitstraling?
  • Is de boodschap binnen uw website duidelijk?
  • Zijn de keuzes die u aan de bezoeker geeft wel duidelijk?
  • Bekijken uw bezoekers ook effectief de juiste pagina’s?

Wilt u de conversie van uw website of webshop verhogen? Ga niet zo maar in het wilde weg aanpassingen doen aan uw website, maar verzamel data en weet met welk doel u de bepaalde aanpassingen doorvoert.

Gedragsstroom bezoekers www.littlethingz.be

Gedragsstroom bezoekers www.littlethingz.be – 19/04/2017 tot 25/04/2017

In bovenstaande illustratie kan u het gedrag van de bezoekers van een webshop van één van onze klanten bekijken. Dit soort “flow chart” is onmisbaar wanneer u de conversies op uw website wilt optimaliseren. De gedragsstroom geeft u een beeld van de weg die elke bezoeker op uw website aflegt. Het is de ideale tool om te bekijken op welke punten bezoekers de interesse in uw website verliezen en welke bezoekers wel tot een aankoop of andere conversie overgaan.

Wilt u écht zeker zijn van een verbeterde conversie binnen uw website? Reken op Applic Group, uw favoriete expert voor conversie optimalisatie.

Wilt u ook de omzet via uw website verhogen?
Contacteer ons

Uw social media netwerk als persoonlijke sales force?
Meer lezen…

CONVERSIE OPTIMALISATIE