Adverteren op Google met Adwords

Wilt u bovenaan staan in Google? Reken op Applic Group, uw favoriete Google Adwords Partner, wanneer u wilt adverteren op Google.

Uw website, helemaal bovenaan in Google

U heeft het vast al gemerkt. De bovenste 4 posities in de Google resultaten zijn vandaag de dag gereserveerd voor advertenties. Wanneer u dus helemaal bovenaan in Google wilt verschijnen met uw website, is adverteren op Google met Adwords de aangewezen optie.

Simpelweg een nieuwe campagne aanmaken en beginnen adverteren op Google zal, jammer genoeg, niet volstaan om de zo begeerde toppositie in Google te bekleden. Wanneer u helemaal bovenaan in Google wilt verschijnen neemt u best een Adwords specialist onder de arm. Het uitbesteden van uw Google Adwords campagne zal u een heleboel kopzorgen besparen.

Wilt u adverteren op Google met Adwords?
Contacteer een SEA specialst!

Google Adwords. Hoe werkt het?

Telkens wanneer iemand in Google een zoekterm ingeeft, wordt er achter de schermen een Adwords veiling gestart om de posities en de kosten per klik van de deelnemende adverteerders te bepalen. De kwaliteit van de advertentie, de opmaak ervan en wat u bereid bent te betalen zullen de uiteindelijke positie en de kost per klik bepalen. In de praktijk betekent dit dat u per klik minder zal betalen dan uw concurrenten wanneer u relevantere en kwalitatievere advertenties aanmaakt. Het tegenovergestelde is echter ook waar. Met minder relevante of minder kwalitatieve advertenties gaat u veel geld overboord gooien en een heleboel opportuniteiten missen.

Vertrouw op een Adwords specialist!

Het uitbesteden van uw Google Adwords campagne is dus zeker geen overbodige luxe. Een Adwords specialist helpt u bij de opzet, de optimalisatie en de bijsturing van uw Adwords campagne, het bepalen van de juiste (converterende) zoektermen en het optimaal benutten van uw budget.

Wilt u adverteren op Google met Adwords?
Contacteer een SEA specialst!

Wilt u vooral lokaal adverteren op Google?
Bekijk wat we voor u kunnen betekenen

Adverteren op Google met Adwords