SEA – Search Engine Advertising

Search Engine Advertising door Applic Group, officiële Google Adwords partner en SEA specialist bij uitstek. Jarenlange ervaring in SEA optimalisatie.

Adverteren op Google met Adwords

Wilt u bovenaan staan in Google? Reken op Applic Group, uw favoriete Google Adwords partner, wanneer u wilt adverteren op Google.

Meer weten

Lokaal adverteren op Google

Wilt u online en toch lokaal adverteren via Google? Reken op Applic Group, officiële Google partner met ruime expertise in regionaal adverteren.

Meer weten

De juiste zoektermen

Wilt u de zichtbaarheid van uw website verhogen? Dan is een Google Adwords campagne een eerste stap in de juiste richting. Maar hoe kan u goede zoekwoorden bepalen?

Meer weten

Synergie SEO – SEA

Wilt u de zichtbaarheid van uw website verbeteren? Combineer de kracht van SEO en SEA voor een optimaal resultaat!

Meer weten

Display & Remarketing

Vanuit Google Adwords kan u via display advertising en remarketing op een directe en persoonlijke manier bezoekers van uw website aanspreken.

Meer weten

Google Shopping

Reken op de jarenlange ervaring van Applic Group als u uw Google Shopping campagne wilt laten instellen en optimaliseren.

Meer weten

Duidelijke rapportering

Optimaliseer uw Google Adwords budget met Applic Group. Dankzij gedetailleerde rapportering weet u waarom u investeert in Google Adwords.

Meer weten

Contact

Wilt u weten wat we voor uw online zichtbaarheid kunnen betekenen? Contacteer ons voor een offerte op maat.

Meer weten

Wat is SEA?

Met Search Engine Advertising, kortweg SEA, wordt het betaald adverteren in zoekmachines bedoeld. Wereldwijd zijn Google, Bing, Yahoo, Baidu en Ask de meest gebruikte zoekmachines. In België is Google echter de absolute marktleider. 90% van de totale zoekopdrachten gebeurt via de zoekmachine van Google. Op mobiele apparaten ligt het percentage zelfs nog hoger.

Meest populaire zoekmachines in België

Bron: www.pure-im.nl – Marktaandeel zoekmachines in België – 2017

Adverteren op internet

Door te adverteren op internet kan u een persoonlijke boodschap meegeven met uw potentiële klanten. De advertenties bovenaan de Google resultaten zijn ongetwijfeld de meest bekende voorbeelden, maar wist u dat u ook kan adverteren op specifieke websites? Met een leuke banner trek je de aandacht van bezoekers die interesse tonen in uw vakgebied.

Search Engine Advertising is een ideale manier om uw kosten onder controle te houden. Bij SEA geldt namelijk het Cost per Click-principe, waarbij u enkel betaalt voor mensen die effectief op uw advertentie klikken. Omdat u bovendien uw potentiële klanten persoonlijker kan aanspreken, bent u er zeker van dat de mensen die naar uw website komen ook effectief geïnteresseerd zijn in uw producten.

Applic Group, uw SEA specialist

Voor het opzetten van een nieuwe SEA campagne of de optimalisatie van uw bestaande advertenties kan u steeds rekenen op onze uitgebreide vakkennis op vlak van Search Engine Advertising. Applic Group is als officiële Google Partner uitstekend geplaatst om uw SEA campagnes in goede banen te leiden.

Reken op Applic Group. Reken op een SEA specialist!