Referenties

Doorheen de jaren deden een heleboel ondernemingen beroep op onze doorgedreven kennis op vlak van SEO en SEA om hun online zichtbaarheid te verbeteren. U hoeft in België dan ook niet bijster lang te zoeken om een tevreden Applic Group klant te treffen.

We verlenen onze diensten aan elk type bedrijf. Ons klantenbestand omvat dan ook bedrijven van divers pluimage. We werken zowel met KMO’s als met grote bedrijven.

Werkt u vooral Business-to-Business?
Of eerder Business-to-Customer?
Verkoopt u uw producten of diensten via een webshop?
Heeft u een fysieke locatie?

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis kunnen we ons perfect inleven in uw situatie en u advies geven waar u écht wat aan heeft.

Wilt u weten hoe we de online zichtbaarheid verbeterden van bedrijven in uw sector?
Contacteer ons voor meer informatie

In het verleden verbeterden we de online zichtbaarheid van onder andere:

Adcos GroupBaeken VerhuizingenCeralithDe Ceunynck MedicalDe KruiderijDigilocalDoens en zonenDovy keukensEA Technical ServicesGeels AutoverhuurHSTKeuleers HeftrucksLightSheerLittle ThingzNico TaeymansProcobelProximusQuality OntstoppingsdienstRoba BetonwerkenStabirailTennis BrickVandeputte ZonweringWinevestmentYuno

Aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden bekijken we in detail hoe we in het verleden de online zichtbaarheid van onze klanten verbeterden.

referentie All Recup

All Recup – Schroothandelaar in Temse

Voor All Recup maakten we een nieuwe website op ons CMS systeem en voerden een SEO optimalisatie uit. Vooraleer we met All Recup samen werkten was de online zichtbaarheid praktisch nihil.
We ontwikkelden een nieuwe website met een moderne look en feel en integreerden een online calculator zodat bezoekers van de website zich meteen een beeld kunnen vormen van de waarde van hun oude metalen.

Meer weten
referentie Ceralith

Ceralith – Tegels, vensterbanken en boordstenen

In april 2015 startten we de samenwerking met Ceralith. Ceralith is een fysieke winkel met webshop gevestigd te Herent en gespecialiseerd in de verkoop van tegels, vensterbanken en boordstenen in natuursteen. Aangezien de eigenaar van Ceralith over een basis aan SEO kennis beschikt, had de website voor onze zoekmachine optimalisatie al een bepaalde zichtbaarheid.

Meer weten
Geels Autoverhuur

Geels Autoverhuur – Auto, bestelwagen of minibus huren

In 2015 werden we gecontacteerd door Geels Autoverhuur om de zichtbaarheid van hun website te verbeteren. Aangezien het hier een website betreft die niet door ons ontwikkeld werd, hebben we allereerst enkele structurele en semantische verbeteringen aangebracht. Nadien hebben een optimalisatie van de content doorgevoerd.

Meer weten