Over Applic Group

Applic Group is een online marketing bureau met doorgedreven kennis op vlak van SEO, SEA en webdesign.

Jarenlange ervaring op vlak van online marketing hebben van Applic Group het bureau bij uitstek gemaakt om uw online zichtbaarheid – en bij uitbreiding online omzet – te verbeteren. We bieden een diepgaande kennis op vlak van SEO, SEA en webdesign. Voor Social Media of Email marketing kan u eveneens beroep doen op onze specialisten.

 

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization of SEO is onze core business. We werken met een jong en dynamisch team van SEO specialisten die hun uitgebreide expertise op vlak van SEO copywriting, linkbuilding, keywords, … in de strijd werpen om uw online zichtbaarheid te verbeteren.

Wilt u hoger scoren in Google?
Contacteer ons voor een doorgedreven zoekmachine optimalisatie

Of bekijk in detail hoe we uw website of webshop hoger zullen laten scoren in Google

 

Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising of SEA biedt de ideale aanvulling op SEO. Waar SEO een lange-termijn strategie is om uw online zichtbaarheid te verbeteren, is SEA een snelle fix. Door te adverteren via Google kan u website binnen de kortste keren helemaal bovenaan in Google verschijnen.

Uw website helemaal bovenaan in Google?
Contacteer ons voor een succesvolle advertentie campagne

Of bekijk in detail hoe we een succesvolle campagne voor uw website of webshop creëren

 

Website of webshop laten maken

Wanneer u een website of webshop wilt laten maken aan een scherpe prijs, bent u bij Applic Group eveneens aan het juiste adres. Bij Applic Group krijgt u een website op maat van uw onderneming die volledig opgezet is in lijn met de behoeftes en verwachtingen van u én uw bezoekers.

Wilt u een website laten maken aan een scherpe prijs?
Contacteer ons voor een offerte op maat

Of bekijk enkele van onze referenties