Applic Group

SEO

Search Engine Optimization door Applic Group, officiële Google Partner met jarenlange ervaring in SEO en zoekmachine optimalisatie. Dé referentie voor Antwerpen.

Wat is SEO?

Search Engine Optimization, kortweg SEO, is het optimaliseren van een website door het verbeteren van allerlei factoren – zowel onsite als offsite – met als doel de zichtbaarheid van de website in zoekmachines te verhogen. Omdat Google, vandaag de dag, met voorsprong de meest gebruikte zoekmachine in België is, spreken we ook van Google optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar voor een modern bedrijf. Dagelijks speuren ontelbare potentiële klanten op het internet naar verschillende producten en diensten. Wanneer uw website niet vindbaar is op Google, zal u dus ongetwijfeld opportuniteiten mislopen. Een hoge positie voor een populaire zoekopdracht kan immers voor duizenden geïnteresseerde bezoekers per maand zorgen.

SEO – Een duurzame oplossing

Search Engine Optimization is geen snelle fix, maar eerder een duurzame strategie om de zichtbaarheid van uw website te verhogen. In tegenstelling tot Google Adwords – waar u betaalt per relevante klik – gaan we via zoekmachine optimalisatie uw website in zijn geheel belangrijker maken voor Google. SEO is dus dé lange-termijn-strategie bij uitstek om de zichtbaarheid van uw website te verhogen in zoekmachines als Google.

Reken voor Search Engine Optimization of SEO steeds op de jarenlange ervaring van Applic Group, dé referentie voor Antwerpen.

Bel Applic Group
Applic Group - Draakstraat 37 - 2000 Antwerpen - info@applicgroup.com - T: 03 663 84 99