Applic Group

SEA

Search Engine Advertising door Applic Group, officiële Google Adwords partner en SEA specialist bij uitstek. Jarenlange ervaring in SEA optimalisatie.

Wat is SEA?

Met Search Engine Advertising, kortweg SEA, wordt het betaald adverteren in zoekmachines bedoeld. Wereldwijd zijn Google, Bing, Yahoo, Baidu en Ask de meest gebruikte zoekmachines. In België is Google echter de absolute marktleider. 90% van de totale zoekopdrachten gebeurt via de zoekmachine van Google. Op mobiele apparaten ligt het percentage zelfs nog hoger.

Meest populaire zoekmachines in BelgiŽ

Bron: www.pure-im.nl - Marktaandeel zoekmachines in België - 2017

Adverteren op internet

Door te adverteren op internet kan u een persoonlijke boodschap meegeven met uw potentiële klanten. De advertenties bovenaan de Google resultaten zijn ongetwijfeld de meest bekende voorbeelden, maar wist u dat u ook kan adverteren op specifieke websites? Met een leuke banner trek je de aandacht van bezoekers die interesse tonen in uw vakgebied.

Search Engine Advertising is een ideale manier om uw kosten onder controle te houden. Bij SEA geldt namelijk het Cost per Click-principe, waarbij u enkel betaalt voor mensen die effectief op uw advertentie klikken. Omdat u bovendien uw potentiële klanten persoonlijker kan aanspreken, bent u er zeker van dat de mensen die naar uw website komen ook effectief geïnteresseerd zijn in uw producten.

Applic Group, uw SEA specialist

Voor het opzetten van een nieuwe SEA campagne of de optimalisatie van uw bestaande advertenties kan u steeds rekenen op onze uitgebreide vakkennis op vlak van Search Engine Advertising. Applic Group is als officiële Google Partner uitstekend geplaatst om uw SEA campagnes in goede banen te leiden.

Reken op Applic Group. Reken op een SEA specialist!

Bel Applic Group
Applic Group - Draakstraat 37 - 2000 Antwerpen - info@applicgroup.com - T: 03 663 84 99